Pengikut

Rabu, 22 Disember 2010

JANDA ANAK SATU YANG GIAN

Walau dah pernah kena sebelum ini, tapi itu bukan penyebab untuk berundur dari menceburi bidang tersebut. Masih tak serik dan terus dengan aktivitinya.
Sumber asalnya dari sinarharian edisi Terengganu.

Janda gian masuk perangkap


DUNGUN - Tidak serik. Itulah ungkapan sesuai buat seorang janda anak satu apabila dia terpaksa bermalam di tirai besi bersama puluhan lagi rakan lain yang ditahan dalam operasi khas membanteras gejala penyalahgunaan dadah dekat sini, awal pagi semalam.

Biarpun sudah mempunyai seorang anak yang bersekolah dalam Tahun Dua di salah sebuah sekolah rendah di Paka, namun tanggungjawab sebagai ibu tidak menghalang janda muda berusia 24 itu keluar malam untuk mencari pasangan bagi melepaskan gian dadah.

Aktiviti songsang itu biarpun pernah mengheretnya ke tirai besi setelah dicekup polis dua tahun lalu, namun ia belum cukup memberi pengajaran buat pelayan restoran itu.

Malah dia yang meninggalkan bangku persekolahan sebelum menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) kerana bertemu jodoh itu dilaporkan terus aktif mendapatkan bekalan dadah sehingga terperangkap setelah ditahan polis ketika bersama teman lelakinya di sebuah rumah dekat Limbong, kira-kira 5.30 awal pagi kelmarin.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan