Pengikut

Jumaat, 25 November 2011

Khamis, 24 November 2011

YANG DAPAT SIKIT JANGAN LA DENGKI PADA YANG DAPAT BANYAK..HAHAHA

Rasanya sesuatu keputusan yang dibuat kerajaan sudah pasti mengambil kira kepentingan Negara, rakyat dan pastinya tidak memberi kesan buruk.
Sudah barang pasti setiap wang atau setiap sen duit yang diberi pinjam @ dikeluarkan pastinya perlu melalui proses yang ketat dan sangat ketat. malahan ianya akan dipantau dengan ketat sangat@ tersangatlah ketat.
Tanyalah Ketua Pemuda Umno. Dia lebih tahu.. Tak nak tanya KP pun tak pa.. Boleh tanya Noh bin Omar.Dia arif dan tahu...

Berita kat bawah ini tentu ada kaitan dengan ketelusan dan sifat amanah yang dah jadi lumrah kerajaan yang sentiasa mendahulukan rakyat : Apa yang penting, rakyat dapat nikmat. Sikit pun kenalah bersyukur. Yang mana dapat banyak tu lagilah besar rasa syukurnya..
Elakkan rasa iri hati. Sama-sama pulun cari rezeki...Cuma rezeki tu halal atau sebaliknya, kenalah tepuk kepala hotak sendiri.

KUALA LUMPUR, 23 Nov ― Pengurusan Perbadanan Fidlot Nasional (NFC) akan dipanggil untuk memberi keterangan kepada Jawatankuasa Kira-kira Wang Negara (PAC) Januari depan berhubung kontroversi yang menyelubungi badan itu.

Jawatankuasa itu juga mempersoalkan bagaimana Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani boleh keluar wang tanpa perjanjian dengan NFC ditandatangani tahun lalu...

BACAAN LANJUT KAT SINI

Ahad, 20 November 2011

SUKARNYA LEMBU NAK SELESAIKAN MASALAH...


Memang sukar nak selesaikan masalah ni..
Yang tengok pun sukar nak bantu...
Silap bantu lagi menyukarkan keadaan..hahaha