Pengikut

Khamis, 2 Disember 2010

BERITA BURUK BUAT PAKATAN RAKYAT!!!

Sekiranya apa yang dikatakan ini betul lagi benar, maka ini adalah malapetaka buat Pakatan Rakyat.
Jangan dok gatai nak berangan nak tawan Putrajaya jika gerak kerja tak buat, bergaduh sesama sendiri, berebut jawatan dan meninggalkan amanah.
Semua pakat nak jadi pemimpin, bukannya berkemampuan pun, tapi lebih kepada nak kejar kebendaan dan kemewahan.
Semua perangai jahat ini kenalah ditinggalkan.
Kalau tidak, macam mana nak datang pertolongan Allah...

PHNOM PENH: Sokongan rakyat kepada Barisan Nasional (BN) semakin pulih setelah kerajaan menunaikan janji pilihan rayanya dan komitmen yang diberikan, kata Datuk Seri Najib Razak.

Perdana Menteri berkata tanda-tanda awal juga menunjukkan bahawa rakyat menerima baik pelbagai inisiatif yang diperkenalkan oleh kerajaan BN bagi memenuhi kehendak dan harapan mereka.
"Apabila kita kotakan janji-janji pilihan raya dan komitmen kita, kewibawaan kita, dari kaca mata rakyat, sudah meningkat," katanya dalam ucap utama pada perhimpunan agung keenam Persidangan Antarabangsa Parti-parti Politik Asia (ICAPP) di sini hari ini.
Najib, yang juga Pengerusi BN, berkata keputusan sebenar sama ada BN telah memenuhi harapan rakyat akan hanya diketahui daripada keputusan pilihan raya umum akan datang.

Bercakap pada sidang akhbar kemudian apabila ditanya sama ada BN boleh berasa lega sekarang hasil daripada petanda-petanda awal itu, beliau berkata BN tidak boleh berasa lega sekarang, sebaliknya perlu bekerja lebih keras lagi. - BERNAMA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan