Pengikut

Jumaat, 31 Julai 2009

ADUN PAS MENINGGAL DUNIA: PENGHUJUNG KEHIDUPAN


Untuk makluman semua, berita terbaru yg diterima,Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Permatang Pasir di Pulau Pinang, Datuk Hamdan Abdul Rahman meninggal dunia di Institut Jantung Negara (IJN) Kuala Lumpur pagi ini kerana sakit jantung.


Adun Pas itu dilaporkan menghembuskan nafas terakhir, kira-kira jam 6.30 pagi tadi. Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Permatang Pasir di Pulau Pinang, Datuk Hamdan Abdul Rahman meninggal dunia di Institut Jantung Negara (IJN) Kuala Lumpur pagi ini kerana sakit jantung. Adun Pas itu dilaporkan menghembuskan nafas terakhir, kira-kira jam 6.30 pagi tadi.


KITA SAMA2 MENGHADIAHKAN BACAAN AL-FATIHAH BUAT BELIAU. MOGA-MOGA ALLAH MELIMPAHKAN RAHMAT DAN KEAMPUNAN KEPADANYA DAN MEMASUKKAN BELIAU DIKALANGAN ORANG2 YG BERIMAN DAN BERAMAL SOLEH SERTA MENDAPAT PERLINDUNGAN DARI AZAB API NERAKA. Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Permatang Pasir di Pulau Pinang, Datuk Hamdan Abdul Rahman meninggal dunia di Institut Jantung Negara (IJN) Kuala Lumpur pagi ini kerana sakit jantung. Adun Pas itu dilaporkan menghembuskan nafas terakhir, kira-kira jam 6.30 pagi tadi.


AL-FATIHAH...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan